Talonrakennus ja muuraus | Turku

Turun Muurausurakointi Oy rakentaa talot perustuksista lähtien

Rakentaminen alkaa perustuksista. Perustukset siirtävät rakenteista aiheutuvat kuormitukset maapohjalle, estävät rakennusta painumasta haitallisesti sekä suojaavat siihen liittyviä rakenteita roudalta ja kosteudelta. Perustamisvaiheessa tehdyt virheet ovat huomattavan kalliita ja vaikeita korjata jälkikäteen. Hyvän rakentamisen ehdoton edellytys onkin luja perustus.

Turun Muurausurakointi Oy rakentaa talot perustuksista lähtien. Meiltä saat tiili- ja harkkomuuraukset sekä kirvesmiestyöt monipuolisesti. Tarjoamme asiakkaille monipuolista ja kattavaa rakennuspalvelua vahvalla kokemuksella sekä ammattitaidolla.

Miksi valita tiilitalo?

Poltettu tiili on vähän huoltoa kaipaava rakennusmateriaali. Se kestää hyvin kosteus- ja lämpötilavaihteluja ja on mukavan viileä myös kesähelteillä. Talvella tiilitalo taas pysyy lämpimänä. Turvallisena materiaalina tiili ei pala, lahoa tai ruostu.

Tiilikuorimuuri ja ilmarako alentavat energiankulutusta, jolloin täystiilitalo täyttää helposti energiatehokkuusvaatimukset. Tiilitalo on terveellinen asua, sillä tiili hengittää ja pitää huoneilman kosteustasapainon miellyttävänä.

Tiilitalo on ääniteknisesti erinomainen ratkaisu. Täystiilinen ulkoseinärakenne on erinomainen äänieriste ulkoista melua vastaan.

Pitkällä aikavälillä tarkasteltuna tiilitalo tulee jopa halvemmaksi kuin puutalo johtuen sen vähäisestä huollon tarpeesta. Tiilitalo on ominaisuuksistaan johtuen ajaton ja erittäin arvostettu.

Miksi valita harkkokivitalo?

Energian hinnan nousu ja huoli ilmastonmuutoksesta on lisännyt tarvetta lämpöeristää talot aikaisempaa paremmin.

Harkkorakentaminen on saavuttanut Suomessa vankan jalansijan. Harkkojen ilmanpitävyys, kosteuden kestävyys ja lämmöneristysominaisuudet ovat olleet rakentajien mieleen. Lisäksi rakenteellinen lujuus ja käsiteötävyys työmailla on lisännyt harkkokivitalon suosiota.

Harkkotalojen ulkoseinien pinnoitteena toimivat rappaus tai puuverhous. Mielenkiintoisen julkisivun saa yhdistelemällä molempia. Sisäpinnat voi tapetoida, maalata, rapata, paneloida tai kosteissa tiloissa laatoittaa.

Harkkotalon energiansäästö perustuu onnistuneeseen lämmöneristykseen ja suuren rakenteen mahdollistamaan tehokkaaseen lämmön vuorokausivarastointiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!